Vloermodel

Vloermodel

Het nieuwe ontwerp vloermodel en de verschillenden voordelen

Met zijn nieuwe elegante ontwerp en compacte afmetingen past dit nieuwe vloermodel gemakkelijk in elk interieur. Dit model is compacter dan zijn voorganger, ideaal om de ruimte optimaal te benutten. Daarnaast is dit vloermodel voorzien van de hoogste technologieën en eenvoudig te installeren. Ook deze unit werkt op het R32 koudemiddel. 

multisplit Vloermodel

Standaard geleverd met een Infrarode bediening

Aromatische lekdetectie:

Door continue monitoring van het systeem zal er automatisch een alarm afgaan indien er te weinig koudemiddel aanwezig is in het buitendeel. Hierdoor voorkomen we dat er onnodig koudemiddel vrij komt in de atmosfeer.

Vloermodel

Dubbele luchttoevoer:

VloermodelDoor een of beide luchtuitlaten te gebruiken, afhankelijk van de verwarming of koelmodus, kan de unit de kamer efficiënter koelen of verwarmen.

Smart home:

R32 Vloermodel En natuurlijk  in deze tijden moet ook de unit met zijn tijd mee! Daarom is het mogelijkheid om het apparaat overal te bedienen met behulp van de Kaysun-app. Spraakbesturing is ook mogelijk via Alexa en Google home. (optie)

Dubbele filter:

Het binnenfiltersysteem maakt de eliminatie van: bacteriën, virussen, allergenen, stof en onaangename geuren.

Eco-modus:

R32 VloermodelDeze modus maakt het mogelijk om energie te besparingen. 

DC- omvormer ventilator:

De unit is uitgerust met DC-inverterventilatoren met een laag verbruik die zorgen voor een hoge mate van energie-efficiëntie

Swing geheugen:

Nadat de airconditioner is uitgeschakeld zal de unit de instelling van de louver stand opslaan. Start de unit weer op en de louver gaan terug in de opgeslagen positie.

Vloermodel

8 ˚C verwarming:

Voorkomt dat de temperatuur in de ruimte onder 8 ⁰C komt. De unit schakelt dan in en verwarmt de ruimte naar 17 ⁰C.

wandmodel

Follow-me:

De Follow Me functie zorgt er voor dat de actuele ruimte temperatuur die de sensor in de bediening meet elke twee minuten wordt doorgegeven aan het binnendeel. Hiermee wordt een optimaal comfort niveau bereikt.

Openingstijden