Kanaalmodellen

Kanaalmodel

Verschillende voordelen van het kanaalmodel van Kaysun

Het R32 Kanaalmodel wordt uit het zicht gemonteerd en brengen de geconditioneerde lucht door middel van uitblaasroosters de ruimte in. Het voordeel van R32 kanaalmodel is dat ze zeer stil zijn aangezien het binnendeel vaak boven het plafond wordt geplaatst. Daarnaast oogt het geheel zeer fraai doordat er enkel roosters zichtbaar zijn en is de luchtverdeling optimaal. De R32 kanaalmodellen kunnen ook als vloermodel worden geplaatst. 

Comfort:

Alle modellen kunnen voldoende lucht toevoeren die in elk denkbare toepassing nodig is zonder dat de prestaties daar onder lijden. Door slimme technieken blijft de energieconsumptie tot een minimum beperkt en blijven de prestaties ongekend hoog. Zelfs bij een (zeer) lage buitentemperatuur brengt een Kaysun kanaalmodel airconditioner uw ruimte op de gewenste temperatuur.

Duurzaam & Energiezuinig:

De Kaysun airconditioners zijn ontworpen met duurzaamheid als uitgangspunt. Zowel de productie als de prestaties van de Kaysun airconditioners voldoen aan de hoogste milieu eisen. Het A++ energielabel is hier het bewijs van.

Compacte Kanaal & Kanaalmodel

Inverter split airconditioning beschikbaar in 230Volt en 400Volt
Kanaalmodel multisplit, airconditioners

De kanaalmodellen uit de Kaysun serie bieden een breed scala aan functies, en zijn daardoor één van de beste producten in de markt. De binnendelen kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd in kleine ruimtes, zoals verlaagde plafonds. Dankzij de gekantelde positie van de wisselaar hebben de binnendelen een zeer slank ontwerp.

Binnendeel van het compacte kanaalmodel is ook geschikt voor multisplit.

 • Geleverd met een vaste bediening
 • Alarm en aan/uit contacten standaard.
 • Filter is eenvoudig te verwijderen.
 • Mogelijkheid tot aansluiten van verse lucht.
 • Standaard met condenspomp (750mm).
 • Tot 160 Pa statische druk (afhankelijk van model).
 • Tot 100 Pa statische druk (afhankelijk van model).
 • Standaard condenspomp:
  Alle binnendelen hebben standaard een condenswaterpomp ingebouwd met een opvoerhoogte van maar liefst 750 mm!Kanaalmodel
 • Hoge statische druk
  De binnendelen hebben een hoge statische druk waardoor er veel installatie mogelijkheden zijn qua kanaalwerk.

Kanaalmodel

 • Verticale installatie
  Doordat deze unit verticaal te monteren is, is deze makkelijk aan te passen aan alle soorten installaties. Waar een plafond gemonteerde unit niet mogelijk is
  . 

* Behalve KPDA-35 DVR13 en KPDA-52 DVR13.

Openingstijden