plafond-vloermodel

Plafond-vloermodel

Kies jij voor een
plafond-vloermodel?

Dit plafond-vloermodel is zeer flexibele te installeren door zijn compact ontwerp.  Zoals de naam al doet vermoeden, kunnen ze zowel horizontaal aan het plafond als in verticale positie op de vloer worden geïnstalleerd. 

Verschillende voordelen

Veelzijdige 

Dit R32 plafond-vloermodel maakt zich veelzijdig door dat er een twee installatiemogelijkheden zijn van deze unit. Aan het plafond of als vloermodel. Hierdoor is de unit bovendien gemakkelijk  aan te passen aan elk type installatie.

DC-inverter

Daarnaast is de unit uitgerust met een DC Inverter-ventilator, om het comfort te verbeteren en het verbruik van de unit te verminderen.

Gemakkelijk in onderhoud

Dit R32 plafond-vloermodel is zo ontworpen dat ze gemakkelijke toegang geven tot de belangrijkste componenten en onderdelen waar onderhoud zo nu en dan nodig is. Waardoor het onderhoud, reiniging en reparatie van de unit veel eenvoudiger is.

Wifi aansturing

Uiteraard is deze unit voorzien van de laatste technologieën. Zo is de unit door middel van Wifi verbinding te bedienen. Dit is eenvoudig te realiseren met een optioneel verkrijgbare Wifi controller. Hierdoor maakt de unit eenvoudig verbinding met jouw Wifi netwerk en is de airconditioner eenvoudig vanaf elke locatie te bedienen. 

Optimale luchtstroom technieken

Door het toepassen van een dubbele automatische swing (verticaal en horizontaal) en de brede luchtstroom is de controle van de richting van de luchtstroom geoptimaliseerd. Daarmee heeft de unit een enorme reikwijdte van de luchtverdeling. Dit zorgt bovendien voor een gelijkmatige stromingsverdeling en geeft hierdoor een hoog comfort. 

Plafond-vloermodel

R32 Plafond-Vloermodel

Inverter split airconditioning is in 230 Volt & 400 Volt verkrijgbaar.

Met het R32 plafond-vloermodel levert Kaysun een veelzijdige product. Zo is de unit compact, krachtig en heeft een ultramodern ontwerp die in elke ruimte past.  Eenvoudig en tegelijkertijd een veelzijdige unit door de verschillende installatie mogelijkheden.  Energieklasse voor deze unit is A+ in verwarm modus en A++ in koelmodus.

Standaard geleverd met KID-05 S bediening.

Er zijn ook vaste bedieningen voor deze unit. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Plafond-vloermodel klimaatoplossingen

Openingstijden