Multisplit systeem

mutisplit

Het principe van het Mutlisplit systeem

Bij een multisplit installatie worden twee of meerdere (maximaal vijf) binnendelen aangesloten op het zelfde buitendeel. Dit in tegenstelling tot single split systemen, waarbij er per buitendeel slechts één binnendeel is aangesloten. Elk binnendeel zal afhankelijk van zijn ingestelde temperatuur capaciteit vragen van het buitendeel. Deze laat afhankelijk van de capaciteitsvraag, de gewenste hoeveelheid koudemiddel naar het betreffende binnendeel stromen.

Met een R32 multisplit systeem kunnen er dus meerdere ruimtes geconditioneerd worden met slechts één buitendeel. Door de veelzijdigheid aan beschikbare binnendelen wordt een multisplit systeem vaak toegepast in woningen, winkels of kantoorpanden. Bij een multisplit dienen alle binnendelen in dezelfde werkingsfunctie te staan. Het is dus niet mogelijk de ene ruimte te koelen en tegelijkertijd de andere ruimte te verwarmen. 

Verschillende voordelen van het Multisplit systeem van Kaysun

Comfort

Kaysun airconditioners behoren tot het allerbeste wat de markt te bieden heeft. Zijn ontwikkeld om het grootst mogelijke comfort te bieden. Verwarmen of koelen, een Kaysun airconditioner regelt het hele jaar door het optimale binnenklimaat. ‘s Zomers zorgt de Kaysun airconditioner voor heerlijke verkoeling terwijl ‘s winters de ruimte behaaglijk wordt verwarmt. Daarnaast hebben vele modellen van Kaysun een automatische stand. Deze stel je eenvoudig in op één temperatuur en de airconditioner zorgt voor de rest.

Connected

Kaysun biedt een eenvoudige oplossing om de airconditioner (connected) te maken. Door middel van een wifi dongel zorgt u er voor dat uw airconditioner verbinding maakt met internet. Via de Nethome Plus app kunt u vervolgens uw airconditioner bedienen. Zo kunt je na een dag hard werken alvast uw airconditioner aan zetten. Om vervolgens in een heerlijk geconditioneerde woning thuis te komen. Bijkomend voordeel is dat via de app een week timer beschikbaar is.

Duurzaam & Energiezuinig

De Kaysun airconditioners zijn ontworpen met duurzaamheid als uitgangspunt. Zowel de productie als de prestaties van de Kaysun airconditioners voldoen aan de hoogste milieu eisen. Het A++ energielabel is hier het bewijs van.

LED display

De binnendelen zijn voorzien van een LED display die door het frontpaneel heen zichtbaar is. Door middel van dit display is de werkingsstatus zichtbaar.

MULTISPLIT OVERZICHT - MOGELIJKHEDEN & COMBINATIEABEL

Hydraulische kit voor de Multisplit

multisplit Hydraulische kit

Met een R32 Multisplit systeem is het mogelijk om elk type woning het hele jaar door op het hoogste niveau te voorzien van een optimaal binnenklimaat. Echter met een hydraulische aansluiting op het R32 multisplit systeem geniet je ook nog eens van warm water voor huishoudelijk gebruik.
Voor meer informatie zie pagina Hydraulische kit

Bekijk hier de beschikbare binnenunits voor het multisplit systeem

hydraulische kit

Let op! Enkel het compacte model is beschikbaar voor de multi.

Let op! Enkel het compacte model is beschikbaar voor de multi

Openingstijden