Intergrated Pro

intergrated

Goede Certificering

De Intergrated PRO voldoet aan alle Europese, nationale en regionale wettelijke kaders om te worden beschouwd als een vorm van hernieuwbare energie en zijn van toepassing op subsidieregelingen, zoals:

HP Keymark (Europa & Wereldwijd), Microgeneration Certification Scheme (VK), EKO SKLAD (Slovenië), Zelená Domácnostiam (Slowakije), BAFA (Duitsland), Superbonus (Italië) en er komen er nog meer bij!

Bovendien zijn ze aanwezig in de CYPE-database om de berekenings- en specificatiefasen te vergemakkelijken

Daarom is het de beste oplossing voor architectonische integratie in keukens, badkamers of opslagruimten. Het hydraulische systeem en de tank voor warm water voor huishoudelijk gebruik zitten in de binnenunit verwerkt.  Bovendien bevat het een standaard fittingen, geïntegreerde bediening en nog veel meer.

Daarnaast zijn de Intergrated PRO’s voorzien van eersteklas componenten, vervaardigd door Wilo, Alfa-Laval, GMCC. Dit levert op dat de Intergrated PRO nauwkeurige, betrouwbare en efficiënte prestaties kan garanderen in elke klimaat.

Wil je meer informatie neem dan contact met ons op! 

Verschillende voordelen van de Intergrated Pro van Kaysun

Voorzie jouw woning van een totaaloplossing. Met de R32 Intergrated PRO is dit mogelijk! Het voorziet jouw woning van warmte,koeling maar ook zorgt het voor warm water voor huishoudelijk gebruik. Daardoor geniet je het hele jaar door van maximaal comfort met de grote energie-efficiëntie. De omkeerbare warmtepomp is een systeem dat hernieuwbare energie haalt uit de buitenlucht om uw huis op te warmen of af te koelen. Het is de meest efficiënte technologie die meer thermische energie kan produceren dan de elektrische energie die het verbruikt. Het systeem is niet alleen milieuvriendelijker en energiezuiniger dan systemen zoals ketels, maar kan ook deze systemen vervangen of ermee samenwerken.

R32 Intergrated Pro

Inverter split airconditioning
R32 intergrated Pro

Nog meer voordelen van het Intergrated Pro systeem

  • Het systeem past zich automatisch aan op basis van de buitentemperatuur en de vraag naar energie in het gebouw of huis, en biedt zo het best mogelijke resultaat.
  • Water kunnen leveren van 65ºC met een buitentemperatuur tot 5ºC. En van 60ºC tot -15ºC. Dit zorgt voor een thermisch comfort in alle omstandigheden.
  • Door het speciale ontwerp is het apparaat extreem stil.

De mogelijkheid van het besturen en bewaken van de installatie met de 
M-smartlife mobiele applicatie. Dit maakt het nog leuker en bovenal efficiënte.

  • Het systeem kan ook rechtstreeks worden geïntegreerd via de Modubus RTU-poorten en ook worden geïntegreerd in andere protocollen zoals KNX enz. 
  • De binnenunits is zo ontwikkeld met het ook op integratie in allerlei soorten woonomgevingen en ter vervanging van de reeds bestaande apparatuur.
  • Met de 600×600 afmeting kan de binnenunit gemakkelijk in badkamermeubels, keukenkastjes of een opslagruimte worden geplaatst. 
  • De binnenunit heeft een roestvrijstalen tank voor de SWW. Deze is beschermd met een magnesiumanode en perfect geïsoleerd door een polymeer laag van 4.5CM.
  • Eenvoudige installatie, opstart en onderhoud. 

Openingstijden