Hydraulische Kit

hydraulische kit

Perfecte oplossing voor wie een compromis zoekt tussen een betaalbaar, efficiënt systeem.

Hydraulische kit voor de multisplit die je huis voorziet van verwarming, verkoeling en warm water voor huishoudelijk gebruik. Geniet het hele jaar door van maximaal comfort met de grote energie-efficiëntie die dit systeem kenmerken. De omkeerbare warmtepomp! Het is een systeem dat hernieuwbare energie haalt uit de buitenlucht om uw huis te verwarmen of te koelen. Het is de meest efficiënte technologie die meer thermische energie kan produceren dan de elektrische energie die het verbruikt. Het systeem is niet alleen milieuvriendelijker en energiezuiniger dan andere systemen zoals ketels. Maar kan ook al deze systemen vervangen of ermee samenwerken.

Verschillenden voordelen van de Hydraulische kit

Het systeem

Het systeem is een allesomvattende oplossing waarmee je ruimtes kunt verwarmen of kunt koelen. Ook voorziet van warm water voor huishoudelijk gebruik. Hierdoor heeft het systeem een hoog comfort.Dit systeem is alleen te realisten met de buitenunit KAM4-105DR7 uit het multisplit systeem. met dit systeem is het mogelijk om elk type woning het hele jaar door van het hoogste niveau van thermisch comfort te voorzien. De hydraulische module koelt tijdens de heetste zomers. 

Ideale totaaloplossing

Dankzij een maximum van 3 binnen units die samen kunnen oplopen tot 10,5 kW. Op dezelfde manier zorgt deze oplossing voor warmte tijdens de koudste winters. Dit dankzij hydraulische kit die warm water kan leveren aan elk type laag of gemiddeld stralende elementen. Als het nodig is om warm tapwater te produceren dan kan de hydraulische module gecombineerd worden met onze SWW-tanks en water verzamelen tot 55ºC. 

In vergelijking met een conventioneel warmtepompsysteem voor woningen kan de hydraulische module uiteindelijk goedkoper worden. Geniet van de veelzijdigheid en precisie van de meest innovatieve oplossing in ons Kaysun assortiment! Er kunnen 4 binnen units op het systeem worden aangesloten, waaronder 3 in het lucht / luchtsysteem en een lucht / water hydraulische module, waardoor we verwarming en productie van sanitair warm water verkrijgen.  Kies voor een vloerverwarming oplossing of sanitair warmwateroplossing met deze hydraulische kit. 
*Beide tegelijkertijd is niet mogelijk en ook laat het systeem niet tegelijkertijd koelen en verwarmen toe.

Wil je meer informatie neem dan contact met ons op! 

Hydraulische kit

Inverter split airconditioning
Hydraulische kit

Let op! alleen aan te sluiten in combinatie met buitenunit KAM4-105DR7.

multisplit Hydraulische kit

Openingstijden