Cassettemodellen

cassettemodel

Speciaal voor hoge ruimtes

Het reinigen van de filters bij  cassettemodellen die in een hoge ruimte is geplaatst is vaak een lastige klus. Kaysun heeft daar iets op bedacht en ontwikkeld!  Een speciaal optioneel paneel waarvan de filters kunnen zakken. Dit systeem is eenvoudig te activeren via de vaste bediening. Dit maakt het dat de filters gemakkelijk te reinigen zijn. 

Verschillende voordelen van Kaysun.

Duurzaam & Energiezuinig:

De Kaysun cassettemodellen zijn ontworpen met duurzaamheid als uitgangspunt. Zowel de productie als de prestaties van de Kaysun airconditioners voldoen aan de hoogste milieu eisen. Het A++ energielabel is hier het bewijs van. 

De volledig nieuw ontworpen buitendelen geven een betere prestaties met minder stroom verbruik. Door toepassing van enkel de beste componenten en materialen staan de buitendelen garant voor een langdurige levensduur en werking.

Daarbij komt ook nog dat de belangrijke componenten nog beter beschermd zijn tegen invloeden van buitenaf. Dit verlengt aanzienlijk de levenscyclus van het systeem.

Comfort:

Doorgaans plaats men een cassettemodellen in een systeem plafond. Het enige zichtbare in het vertrek is dan het paneel. Maar tegenwoordig zie je ook steeds vaker dat er gekozen is om het volledige binnendeel in het zicht te plaatsen. Dit geeft een industriële look aan de ruimte. Het unieke 360˚ roundflow paneel zorgt er voor dat de geconditioneerde lucht elke hoek van de ruimte bereikt.

Compacte R32 Cassettemodellen

Inverter split airconditioning
cassettemodel

De compacte cassettes passen perfect in 60×60 tegel van een systeemplafond. Daarnaast zijn ze uitgerust met een 360º roundflow paneel waardoor elke hoek van de kamer wordt bereikt. Hiermee ontstaat maximaal comfort bij de gebruiker. 

Binnendeel is geschikt voor multisplit.

Geleverd met KID-05.1 S bediening

Er zijn ook vaste bedieningen voor deze unit. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 • Compacte unit met geïntegreerde schakelkast.
 • Voorzien van een alarm en aan/uit contacten standaard.
 • De mogelijkheid om verse lucht direct in het aanzuiggebied van de unit te sturen, met als doel het binnenklimaat fris en gezond te houden.
 • Standaard voorzien van een ingebouwde condenspomp.
 • R32 koudemiddel
 • Condenswaterpomp:
  Standaard condenswaterpomp met een opvoerhoogte van 750mm

  Alle binnendelen hebben standaard een condenswaterpomp ingebouwd met een opvoerhoogte van maar liefst 750 mm!
cassettemodel
 • Nieuwe, energiezuinige buitendelen:
  De volledig nieuw ontworpen buitendelen zijn ontworpen om betere prestaties te leveren met minder stroom gebruik. Door toepassing van enkel de beste componenten en materialen staan de buitendelen garant voor een langdurige levensduur en werking. De belangrijke componenten zijn nog beter beschermd tegen invloeden van buitenaf.  Hiermee is de levenscyclus aanzienlijk verlengd.
 • Gelijkmatige luchtstroom:
  De roundflow panelen verdelen de luchtstroom gelijkmatig over de ruimte. Dit verhoogt enorm het comfort omdat dit de hele ruimte voorziet ven een gelijkmatige temperatuur. 
cassettemodellen

R32 Cassettemodellen

Inverter split airconditioning leverbaar in 230Volt & 400 Volt
Cassettemodel

Het nieuwe Superslim Cassette 840×840 is volledig opnieuw ontworpen. Met een 360° luchtverdeelsysteem waarmee ze elke hoek van de kamer kunnen bereiken, maar nu met 23% grotere uitlaten. Louvers zijn ook individueel te bedienen. Dit geeft een hoog gebruikerscomfort. Ze hebben een elegant en een compact ontwerp zodat ze makkelijk te plaatsen zijn in verlaagde plafonds.

Geleverd met KID-05.1 S bediening.

Er zijn ook vaste bedieningen voor deze unit. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 • Mogelijkheid tot aansluiten van verse lucht.
 • Alarm en aan/uit contacten standaard.
 • Elegant en compact ontwerp.
 • R32 koudemiddel
 • Condenswaterpomp:
  Alle binnendelen hebben standaard een condenswaterpomp ingebouwd met een opvoerhoogte van maar liefst 1000 mm!
cassettemodellen
 • Ontwerp met laag profiel:
  Door zijn super slanke ontwerp is deze R32 cassette nog gemakkelijker in ondiepe plafond te installeren.
cassettemodel
 • Gelijkmatige luchtstroom:
  De roundflow panelen verdelen de luchtstroom gelijkmatig over de ruimte. Dit verhoogt enorm het comfort omdat dit de hele ruimte voorziet ven een gelijkmatige temperatuur. 
cassettemodellen

Openingstijden